Avbytare: Joel Jakobsson, Jonathan Bergeling, Carl Odell, Vasko Mitrovic och Johan Persson.

Emir Rozajac ut - Joel Jakobsson in 56 min
Kim Eriksson ut - Jonathan Bergeling in 70 min
Mirza Dubicanac ut - Carl Odell in 82 min

MATCHKOMMENTARER
Femte raka matchen utan seger när vi förlorade borta mot Anderslöv. ÖT Smygehuk gjorde inte mindre än 8 byten i startelvan sedan Klagstorpsmatchen senast. ÖT Smygehuk inleder piggt och sätter hög press på Anderslövsförsvaret. I den 10:e minuten drar Thom Nilsson iväg ett skott från distans som går utanför. I samma minut slår vi en felpass på egen planhalva och Anderslöv kommer 2 mot 2 där man från straffområdeslinjen drar iväg ett kanonskott som sitter i nättaket bakom Joel Gustafsson och så var det 1-0. Nu fick Anderslöv luft under vingarna och ångar på med full fart framåt. I den 16:e minuten tappar vi boll igen på egen planhalva och Anderslöv kontrar snabbt och kommer runt på högerkanten och spelar in bollen i vårt straffområde där en Anderslövspelare står helt fri vid straffpunkten och skjuter men Joel Gustafsson gör en enastående reflexräddning. I den 17:e minuten gör Joel Gustafsson en ny fin räddning när han med en fotparad räddar ett skott från nära håll. I den 21:a minuten kontrar Anderslöv snabbt igen när man kommer fram på vänsterkanten och drar iväg ett hårt pressat skott nere vid stolpen och så var det 2-0. I den 27:e minuten driver Oliver Wilson in i straffområdet och målvakten kastar sig tidigt men räddar med en fotparad till hörna. I den 30:e minuten vinner Gustav Lindquist boll vid mittlinjen och Gustav slår en utsökt genomskärare till Thom Nilsson som sprintar ifrån försvaret och stänker in 2-1 från straffområdeslinjen. Detta var Thoms 3:e mål i år. I den 40:e minuten tappar vi boll ännu en gång vid mittlinjen och Anderslöv kontrar och får ett friläge där Joel Gustafsson är utom chans och nu underläge 3-1 vilket står sig till pausvilan. Tränaren Michael Nilsson är allt annat än nöjd under pausen och detta får spelarna erfara. ÖT Smygehuk höjer sig väsentligt under den andra halvleken. I den 46:e minuten vinner ÖT Smygehuk boll högt upp och Johan Hellström tar sig inåt banan och drar iväg ett skott som dock målvakten räddar. I den 54:e minuten har vi ett bra anfall som avslutas av Johan Hellström som skjuter igen men målvakten räddar. I den 55:e minuten vänder Mirza Dubicanac spelet ut till höger där Oliver Wilson nickskarvar bollen fram på högerkanten. mot André Andersson. André tar sig förbi försvararen och in i straffomådet där han slår ett lågt pressat inlägg som en Anderslövförsvarare styr in i eget mål till 3-2. I den 56:e minuten byts Emir Rozajac ut och in kommer Joel Jakobsson. ÖT Smygehuk pressar på och skapar mängder med chanser. I den 70:e minuten byts Kim Eriksson ut och in kommer Jonathan Bergeling. I den 71:a minuten trycker vi framåt med allt vi har och efter ett bra anfall får Jonathan Bergeling skottläget men avslutet täcks. Returen går ut till Oliver Wilson som skjuter och det är riktigt nära kvittering. I den 82:a minuten byts Mirza Dubicanac ut med en bristning i baksida lår och in kommer Carl Odell. ÖT Smygehuk fortsätter pressa på och skapar många chanser men vi får aldrig in kvitteringen. Förlust med 3-2 och självförtroendet sjunker allt lägre.
I nästa match väntar division 4 laget Rydsgårds AIF på Rydsgårds konstgräsplan på söndagen den 28:e mars klockan 13:00.